Waterkoeler fles

✓ Covid-veilig

✓ Ongeëvenaarde zuiverheid

✓ Hands-free water tappen

Waterkoeler fles

Een waterkoelerfles klinkt erg vanzelfsprekend. Maar dit is dus niet zo. Een goede fles is de basis voor een milieuvriendelijk kantoor. Onze waterflessen van het merk O-water bevat heerlijk en natuur gezuiverd mineraalwater. Vandaar dat wij de keus gemaakt hebben om voor ons ruime assortiment waterkoelers de flessen van O-water te gebruiken.

De flessen zijn 18 liter. Dit betekent dat op het moment dat u een van onze waterkoelers aanschaft u de flessen van O-water zult gebruiken en deze erg lang meegaan. Dit is afhankelijk van het aantal werknemers. Gemiddeld hoeft u deze fles één keer per maand te vervangen.

Het mooie aan de fles van O-water is dat je deze na gebruik bij het plastic afval kan doen en deze gerecycled wordt. Zo hoef je dus niet naar de groothandel te gaan of statiegeld te betalen.

logo-retina-600

Waterkoelers hands-free

Onze waterkoelers die net nieuw zijn op de markt en alleen bij ons verkrijgbaar in Nederland zijn handsfree. Dit is dus zowel corona proef als ideaal om te gebruiken. Uit de koeler komt kokend en koud water. Een theetje zetten of een cup-a-soep is dus geen probleem met onze waterkoelers.

Heel gemakkelijk houdt u uw hand boven de waterkoeler en vanzelf zal het water gaan stromen. Het is dé ideale waterkoeler op het moment!

Cooler Dicht Logo 6000

De Touchless Waterdispenser

Deze waterdispenser voor aansluiting op de waterleiding faciliteert koud, kamer en heet water. Met behulp van de touchless functie kunt u contactloos uw water schenken.

  • Aan te sluiten op de waterleiding
  • Mogelijkheid om koud, heet en op kamertemperatuur te tappen.
  • Contactloos water tappen
  • 2x per jaar filter vervangen

Waterkoelers handmatig

Liever een handmatige waterkoeler, ook geen enkel probleem. De handmatige waterkoelers zijn ook uitgebreid met kokend water, wat niet standaard is voor een waterkoeler.

Water dispenser

Waterdispenser, oftewel een waterkoeler. Waterdispensers zijn ervoor zowel thuis als op kantoor. Meestal wordt dit gebruikt op kantoren. De keus voor een waterdispenser wordt vaak genomen omdat het waterkoud is of er kokend water uitkomt.

In veel gevallen is het water niet gezuiverd mineraalwater. Eén van de waterflessen met gezuiverd water is O-water. Gezuiverd water zorgt ervoor dat het water altijd “vers” is en geen verkeerde stoffen bevat. Dit is goed voor de gezondheid van de werknemers.

De beste waterkoelers

Waarom onze waterkoelers zo goed zijn

Handsfree dispenser

Naast het water is de juiste waterdispenser erg belangrijk. Dit kan een handmatige waterdispenser zijn maar ook een handsfree waterdispenser. De voordelen van een handsfree dispenser zijn dat als u uw hand erboven houdt hier koud water, kamertemperatuur water of kokend water uitkomt. Zo heeft u voor iedere situatie een handsfree handeling.

Coronaproof waterkoeler

In deze tijd is naast dat het ideaal is voor de handeling de dispenser ook coronaproof. U zit dus niet met dezelfde handen aan het automaat, dit zorgt voor minder besmettingen op de werkvloer.

Handmatige waterdispensers

Ook hebben we handmatige dispensers. Deze dispensers zijn te bedienen met de hand, maar werken net zo handig. De nadelen zijn dat het niet coronaproof is, het minder tijd efficiënt is en de bediening handmatig is.

Voor welke waterdispenser gaat u?

De keus kan dus zijn een waterkoeler die u handmatig bedienen kunt of een handsfree (deze tijds) water dispenser.

Bekijk ons assortiment waterkoelers op onze website. Voorzien wij u binnenkort met één van onze waterkoelers?

TL-1