Klantenservice

Bestellen

Bestellingen voor 13.00 uur geplaatst, worden over het algemeen dezelfde dag verzonden, mits op voorraad en alleen op werkdagen.

Verzendkosten buitenland

Voor verzending naar het buitenland gelden afwijkende tarieven. Het uiteindelijke tarief wordt per email aan u kenbaar gemaakt. Verzendkosten voor België en Duitsland bedragen €9,99 ongeacht het orderbedrag.

Bestelling afhalen

Het is mogelijk uw bestelling zelf af te halen in Goor. Afhalen is in principe op elke werkdag mogelijk. Zodra uw bestelling voor u klaarstaat nemen wij contact met u op voor een afspraak. U kunt natuurlijk ons ook een email sturen om een afspraak te maken.

Levertijden

Bestelling geplaatst voor 13.00 uur, worden diezelfde dag verzonden. Normaliter ontvangt u deze dan de volgende werkdag. Wij streven ernaar om, na ontvangst van uw betaling, uw bestelling binnen 2 werkdagen bij u te laten bezorgen. Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 4 werkdagen geleverd. U ontvangt automatisch een bevestiging op het moment dat uw pakket voor verzending klaar staat. In deze bevestiging ontvangt u ook de zgn. track&trace informatie. Op deze wijze kunt u altijd zelf zien waar uw bestelling zich bevindt.

Niet thuis bij bezorging

Indien de vervoerder het pakket bij u aanbiedt en u bent op dat moment niet thuis, dan kan de bezorger proberen het pakket bij de buren af te geven. TNT zal een tweede keer kunnen aanbieden. Bent u ook op dat moment niet thuis, dan kunt u het pakket afhalen bij het vermelde postkantoor bij u in de buurt.

Verzendschema

Als wij uw bestelling en betaling voor 13.00 uur binnen, dan verzenden wij deze nog dezelfde dag. Betaalt u dus met iDEAL of PayPal, dan heeft u uw bestelling snel in huis. Uiteraard zijn wij bij verzending afhankelijk van de pakketdienst.

Veilig uw waterkoelers en water kopen en bestellen en snel ontvangen.

Annuleren & Retourneren bij waterkoelercenter.nl

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos. Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren.

Indien waterkoelercenter.nl reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten.

De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert).

Retouradres:
Waterkoelercenter.nl
Pastoriestraat 2
7471 CS Goor