Waterkoeler

✓ Covid-veilig

✓ Ongeëvenaarde zuiverheid

✓ Hands-free water tappen

Waterkoeler voor op kantoor

Uniek, verfrissend maar vooral hydrerend. Deze woorden vatten onze waterkoeler voor op kantoor goed samen. Bij ons kunt u terecht voor een waterkoeler voor op kantoor van hoge kwaliteit. Wij stellen het leveren van kwaliteit op het hoogste vaandel, hierom richten wij onze aandacht op het leveren van een aantal kwalitatieve waterkoelers die u een boel drinkplezier zullen opleveren.

logo-retina-600

Multifunctionaliteit

Neem in eerste instantie nou eens onze Glacier Waterkoeler voor op kantoor. Deze waterkoeler beschikt over een 2-taps functionaliteit. Lekker handig voor op kantoor, want hiermee kunnen u en uw medewerkers met veel gemak hun warme en ijskoude water tappen. Het is uiteraard niet onze enige waterkoeler met een 2-taps functionaliteit; iedere waterkoeler voor op kantoor die door ons aan u geleverd wordt beschikt over een 2-taps functionaliteit. Hierdoor heeft uw team ten alle tijden de mogelijkheid om snikheet en ijskoud water te tappen via onze waterkoeler voor op kantoor.

O-Water

Bij aanschaf van een waterkoeler voor op kantoor is het uiteraard ook belangrijk om water van hoge kwaliteit te kunnen tappen. Ook hierin kunnen wij u voorzien met O-Water. Voor een vaste lage prijs kunt u bij ons terecht voor O-Water flessen van 18 liter. O-Water is natuurlijk drinkwater wat perfect bij uw waterkoeler voor op kantoor past. Het water is van ongeëvenaarde zuiverheid en stilt de dorst met een verfrissend effect. Het hebben van een goede waterkoeler voor op kantoor is belangrijk, maar het water dat ermee getapt wordt is minimaal even belangrijk. Zorg er hierom voor dat je medewerkers ten alle tijden op adequate wijze gehydreerd worden met kwalitatief mineraalwater; O-Water.

Cooler Dicht Logo 6000

De Touchless Waterdispenser

Deze waterdispenser voor aansluiting op de waterleiding faciliteert koud, kamer en heet water. Met behulp van de touchless functie kunt u contactloos uw water schenken.

  • Aan te sluiten op de waterleiding
  • Mogelijkheid om koud, heet en op kamertemperatuur te tappen.
  • Contactloos water tappen
  • 2x per jaar filter vervangen

Waterkoeler kopen

De waterkoeler. Voor velen een erg generiek product met maar 1 functie, namelijk het tappen van drinkwater. Maar het hebben van een goede waterkoeler brengt veel meer voordelen met zich mee. Het drinken van water is een menselijke basisbehoefte, een slechte waterkoeler zorgt ervoor dat je medewerkers minder vaak naar water, maar vaker naar koffie en frisdrank gaan grijpen. Hierdoor zullen ze vaker gedehydreerd zijn, waardoor de werk efficiëntie ook minder zal worden. Voorkomen is beter dan genezen, dus is het van groot belang om een goede waterkoeler te kopen.

Waterkoeler kiezen

Bij het kopen van de perfecte waterkoeler is het erg belangrijk om rekening te houden met de wensen en behoeften van je medewerkers. Willen ze flesjes of bekertjes vullen? Is het team verantwoordelijk voor het schoonmaken van het apparaat of de schoonmakers? Er zijn veel vragen die u uzelf en uw team zal moeten stellen voordat u een waterkoeler gaat kopen. Bij waterkoelercenter hebben wij veel variatie in ons aanbod aan waterkoelers, waardoor u geheid een goedpassende waterkoeler voor uw bedrijf of huis kan kopen.

De beste waterkoelers

Waarom onze waterkoelers zo goed zijn

Houd uw team ten alle tijden gehydreerd.

De mens bestaat gemiddeld voor 55% uit water, hierom is het ten alle tijden van groot belang om de hydratie goed op pijl te houden voor uzelf en uw team. Doordat u en/of uw collega’s ongetwijfeld iedere dag van heerlijke kopjes koffie genieten, is het belangrijk om de cafeïne inname te compenseren met een hele boel water. Cafeïne dehydreert het lichaam namelijk, waardoor men zich al snel lam en lui voelt. Dit heeft directe gevolgen op de effectiviteit en efficiëntie van de werkzaamheden van u en uw team.

Een goede waterkoeler moet over even goed water beschikken.

Om uw Waterkoelercenter waterkoeler ten alle tijden van kwalitatief water te voorzien, bieden wij O-Water aan. O-Water is natuurlijk bronwater dat gewonnen is uit Tsjechische bronnen die bomvol essentiële vitaminen en mineralen zitten, zodat u en uw collega’s gedurende de dag tot behoren gehydreerd blijven.

Technisch hoogstaande waterkoelers

Bij ons heeft u de keuze uit een selectief assortiment aan kwalitatieve waterkoelers die u en uw team veel hydratie zal opleveren. Zo kunt u bij ons terecht voor zowel klassieke waterkoelers als modernere contactloze waterkoelers.

Ook zijn onze waterkoelers voorzien van garantie en effectieve reinigingsmiddelen. Op deze manier kunt u op een duurzame, maar vooral hygiënische manier van uw waterkoeler en uiteraard mineraalwater genieten.

Uw waterkoeler kopen bij Waterkoelercenter

Op het moment dat u de wensen en behoeften van uw team in kaart gebracht hebt kunt u overgaan op het kopen van de waterkoeler. Hierbij is het van groot belang om te letten op de extra functies van de verschillende waterkoelers die wij in het assortiment hebben. Het kopen van een waterkoeler is in onze ogen eerder een investering dan een uitgave, behandel het proces van kopen daarom ook zo en zorg ervoor dat de waterkoper die u wilt gaan kopen goed past bij het gene waar u naar opzoek bent.

TL-1