Waterkoeler voor op kantoor

✓ Covid-veilig

✓ Ongeëvenaarde zuiverheid

✓ Hands-free water tappen

Waterkoeler voor op kantoor

Bent u opzoek naar een goede waterkoeler voor op kantoor die u en uw medewerkers van verfrissing kan voorzien? Dan bent u bij waterkoelercenter aan het juiste adres. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om een waterkoeler van hoge kwaliteit op kantoor te hebben staan. Hierom kunt u bij ons terecht voor een ruime keuze aan waterkoelers voor op kantoor. Niet iedere waterkoeler is hetzelfde als een andere waterkoeler. Behoeften verschillen en voor die reden hebben wij een aantal hoogkwalitatieve waterkoelers bij ons in het assortiment. Op deze manier heeft u ten alle tijden een goede waterkoeler voor op kantoor.

logo-retina-600

 Contactloze waterkoeler voor op kantoor

Bij ons heeft u sinds kort ook de mogelijkheid om een coronaproef waterkoeler aan te schaffen. Wij bieden gezien de huidige situatie onze gloednieuwe contactloze waterkoeler voor op kantoor aan. Onze contactloze waterkoeler voor op kantoor beschikt over een 2-taps functie. Hierdoor kan men met groot gemak zowel warm als koud water tappen. De sensoren zorgen ervoor dat de waterkoeler geheel contactloos werkt, zo kunt u de verspreiding van virussen ten alle tijden voorkomen.

Cooler Dicht Logo 6000

De Touchless Waterdispenser

Deze waterdispenser voor aansluiting op de waterleiding faciliteert koud, kamer en heet water. Met behulp van de touchless functie kunt u contactloos uw water schenken.

  • Aan te sluiten op de waterleiding
  • Mogelijkheid om koud, heet en op kamertemperatuur te tappen.
  • Contactloos water tappen
  • 2x per jaar filter vervangen

Hygiënische waterkoeler

Een contactloze waterkoeler van waterkoelercenter heeft hygiëne in het hoogste vaandel staan. Daarnaast is de waterkoeler ook van erg hoge kwaliteit, zo zal uw waterkoelercenter waterkoeler u en uw medewerkers een boel drinkplezier opleveren.

Waterkoelercenter waterkoeler voor op kantoor

Voor dé perfecte waterkoeler voor op kantoor neemt u een kijkje op onze producten pagina voor ons selectieve assortiment aan kwalitatieve en duurzame waterkoelers. Neem ook een kijkje naar ons water; O-water. O-water zit bomvol essentiële mineralen, zodat u en uw medewerkers op kantoor de hele dag goed gehydreerd kunnen blijven.

De beste waterkoelers

Waarom onze waterkoelers zo goed zijn

Handvrije waterkoeler

Virussen en bacteriën zijn ware hindernissen voor kantoren. Op het moment dat uw werknemers zich ziekmelden gaat de efficiëntie en effectiviteit van uw team omlaag. Het is hierom erg belangrijk om alle nodige maatregelen te nemen om je werknemers van zoveel mogelijk hygiëne te garanderen, zodat de ziekmeldcijfers lekker laag blijven.

Schone waterkoeler 

Er zijn veel mogelijke manieren om de hygiëne op je kantoor te waarborgen, maar waar men vaak geen rekening mee houdt zijn de waterkoelers. Waterkoelers zitten boordevol bacteriën en virussen.

Handvrije waterkoeler

Doordat uw gehele team dag in en dag uit gebruik maakt van de knoppen van de waterkoeler zitten deze bomvol bacteriën en virussen. Men vergeet vaak om de waterkoeler grondig schoon te maken, waardoor alle viezigheid erop blijft zitten. Waterkoelercenter is zich hier bewust van en biedt daarom sinds kort de handvrije waterkoeler aan. Deze waterkoeler is dankzij de bewegingssensoren een handvrije oplossing voor uw hygiënische knelpunten. De handvrije waterkoeler beschikt over een 2-taps functie, waardoor u zorgeloos van zowel warm als koud water kunt genieten op een hygiënisch bewuste manier.

O-water voor bij uw handvrije waterkoeler

Om uw handvrije waterkoeler zo effectief mogelijk te gebruik voor hygiëne doeleinden, is het belangrijk om over minstens even hygiënische waterflessen te beschikken. Waterkoelercenter geeft u de mogelijkheid om voor O-water te kiezen. Onze waterflessen zijn wegwerp baar, waardoor u na iedere fles weer een gloednieuwe, bacterie en virus vrije waterfles in uw handvrije waterkoeler kunt steken.

Weesziekten voor en neem een kijkje in op onze producten pagina voor meer informatie!

TL-1