Waterkoeler flessen

✓ Covid-veilig

✓ Ongeëvenaarde zuiverheid

✓ Hands-free water tappen

Waterkoeler flessen

Verfrissing is belangrijk. Uzelf van hoog kwaliteit water garanderen is even belangrijk als het eten van gezond eten of bewegen. Bij waterkoelercenter kunt u terecht voor waterkoelers van alle soorten en maten, al onze waterkoelers hebben een hybride werking, waardoor u gemakkelijk heet en koud water kunt tappen via de 2-functie tap. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor waterkoelers met een kinderslot. Of neem een kijkje naar onze contactvrije waterkoeler, deze corona proef waterkoeler beschikt over een sensor die je hand moties bijhouden en uiteraard u de mogelijkheid geven om water te kunnen tappen.

logo-retina-600

Milieubewuste waterflessen

Onze waterkoeler flessen zijn gevuld met water uit natuurlijke bronnen die bomvol met mineralen zit. Het lichaam vergt ten alle tijden een gezonde dosis aan mineralen, zodat u goed kunt functioneren.

Veel bedrijven gaan veel te dure contracten aan met vaste waterleveranciers die herbruikbare flessen leveren aan hun klanten. Echter is deze optie niet alleen erg duur, maar ook slecht voor het milieu. Het gebruiken van wegwerpflessen is een veel milieubewustere keuze, aangezien de flessen bij het weggooien gerecycled worden. Dit waarborgt bovendien ook de hygiëne van de flessen, want de flessen enkel herbruiken verwijdert geen bacteriën uit het plastic.

Cooler Dicht Logo 6000

De Touchless Waterdispenser

Deze waterdispenser voor aansluiting op de waterleiding faciliteert koud, kamer en heet water. Met behulp van de touchless functie kunt u contactloos uw water schenken.

  • Aan te sluiten op de waterleiding
  • Mogelijkheid om koud, heet en op kamertemperatuur te tappen.
  • Contactloos water tappen
  • 2x per jaar filter vervangen

Combineer je waterkoeler met O-water

Bij de aanschaf van je waterkoeler flessen is het even belangrijk om over een competente waterkoeler te beschikken. Het hebben van mineraalrijke waterkoeler flessen is nutteloos, als je waterkoeler niet goed functioneert. Het is belangrijk dat uw medewerkers ten alle tijden aan water kunnen komen. Hierdoor raden wij u ten sterkste aan om een kwalitatieve waterkoeler aan te schaffen. Zo zullen uw medewerkers vaker voor water kiezen dan iets anders zoals fris.

Water verkoelen

Water verkoelen doe je met een waterkoelercenter waterkoeler. Onze waterkoelers beschikken over de nodige technische specificaties om jouw water tot in perfectie te verkoelen. Water verkoelen is echter niet zo simpel als het klinkt. Het is van groot belang om over een kwalitatieve waterkoeler te beschikken. Een goede waterkoeler laat uw water tot de perfecte temperatuur verkoelen, maar een waterkoelercenter waterkoeler laat uw water tot de perfecte temperatuur verkoelen en verhitten!

De beste waterkoelers

Waarom onze waterkoelers zo goed zijn

Contactloos water verkoelen

Het is vanaf 2021 dankzij waterkoelercenter mogelijk om uw water op een contactloze manier te verkoelen. Hoe zou u wellicht denken? Nou heel simpel! Onze contactloze waterkoeler is met oog op de huidige corona situatie gecreëerd.

O water verkoelen

Een waterkoelercenter waterkoeler is niet compleet zonder O-water. O-water is natuurlijk, verfrissend mineraalwater dat in Tsjechië gewonnen wordt en vervolgens dankzij onze geavanceerde filter technologieën zo zorgvuldig mogelijk gefilterd worden, waardoor alle onhygiënische deeltjes uit het water gehaald worden.

Hygiënisch water verkoelen

Hygiëne is bij alle bouwelementen van de waterkoeler als topprioriteit meegenomen. Hierdoor kunnen u en uw medewerkers op een coronaproef wijze water verkoelen of verhitten op kantoor. De contactloze waterkoeler van waterkoelercenter beschikt over een handsensor die handbewegingen kan constateren, op het moment dat de beweging geconstateerd wordt, begint het apparaat uw water te verkoelen of verhitten.

O-Water, verkoelen zonder zorgen.

O-water heeft een verfrissende werking op de dorst, maar ook de efficiëntie van uw bedrijf; want wist u al dat het drinken van water wetenschappelijk gezien een positieve werking op de functionaliteit van de mens heeft?

TL-1