Waterkoeler flessen kopen

✓ Covid-veilig

✓ Ongeëvenaarde zuiverheid

✓ Hands-free water tappen

Waterkoeler flessen kopen

Het is belangrijk om uw bedrijf ten alle tijden te voorzien van een kwalitatieve waterkoeler die uw bedrijf ten alle tijden van verfrissend water voorziet. Onze waterkoelers en flessen zijn van betrouwbare en duurzame kwaliteit. Door ons selectieve, maar kwalitatieve assortiment aan waterkoelers en flessen kunnen wij u ten alle tijden garanderen van een verfrissend resultaat.

Het kopen van een waterkoeler of water flessen moet zorgeloos kunnen, waterkoelercenter weet dat en heeft daarom een selectief aanbod aan hoog presterende waterkoelers.

logo-retina-600

Efficiëntie

Bij ons kunt u terecht voor het kopen van een waterkoeler of de bijbehorende flessen. Onze waterkoeler flessen hebben ten alle tijden een inhoud van 18 liter, waardoor u en uw team altijd gehydreerd kunnen blijven. Bij het kopen van meerdere waterflessen kunt u gebruik maken van een van onze combinatie deals. Sinds kort heeft u bij ons ook de mogelijkheid om kennis te maken met de corona proef waterkoeler. Wij hebben met betrekking tot de huidige uitbraak van het corona virus besloten om een uniek product op de markt te brengen.

Cooler Dicht Logo 6000

De Touchless Waterdispenser

Deze waterdispenser voor aansluiting op de waterleiding faciliteert koud, kamer en heet water. Met behulp van de touchless functie kunt u contactloos uw water schenken.

  • Aan te sluiten op de waterleiding
  • Mogelijkheid om koud, heet en op kamertemperatuur te tappen.
  • Contactloos water tappen
  • 2x per jaar filter vervangen

Waterkoeler warm en koud water

Soms een glas ijskoud water en af en toe een heerlijk warme kop cup a soup, u kunt van beide genieten met een waterkoeler van waterkoelercenter. Onze waterkoelers beschikken over de functie om zowel warm als koud water te laten stromen. U kunt met een druk op de knop ervoor zorgen dat warm of ijskoud water binnen een aantal tellen in uw mok of flesje stroomt.

Contactloze waterkoelers

Gezien de huidige situatie in het land is het belangrijk om goede voorzorgsmaatregelen te nemen. Voorkomen is altijd beter dan genezen, dus is het raadzaam om zoveel mogelijk maatregelen te nemen om virusverspreiding tegen te gaan.  Sinds heden bieden wij contactloze waterkoelers aan waarmee u zowel warm als koud water kunt tappen; en dat contactloos!

De beste waterkoelers

Waarom onze waterkoelers zo goed zijn

Hygiëne

Het kopen van een ouderwetse waterkoeler is hygiënisch gezien onverstandig. Het is belangrijk dat u bij het kopen van uw waterkoeler of de flessen rekening houdt met het feit dat een virus uitbraak op kantoor tot een hoop efficiëntie verlies kan zorgen.

Water op de kantoorvloer

Het is op de kantoorvloer belangrijk om ten alle tijden gehydreerd te blijven. De een doet dat het liefst met een warme kop thee en de ander juist met een glas koud water. De mens bestaat uit 60% water en verliest onbewust een heleboel vocht. Het is van groot belang om goed rekening te houden met uw vochtbalans en die van uw medewerkers. Het verliezen van vocht is een directe aanleiding naar verlies van efficiëntie.

2-Taps waterkoeler

De waterkoeler beschikt over een contactloos 2-taps functie met bewegingssensoren. De bewegingssensoren zorgen ervoor dat de waterkoeler warm en koud water laat stromen bij bewegingen binnen het sensor gebied.

Uw waterkoeler flessen koopt u bij waterkoelercenter

Wij zijn vast leverancier van O-water. Om uw waterkoeler goed te kunnen gebruiken zult u uiteraard ook lekker water moeten hebben. O-water is gezuiverd mineraalwater met alle juiste stoffen om uw lichaam weer tot volledigheid te hydreren.

TL-1