Waterkoeler fles kopen

✓ Covid-veilig

✓ Ongeëvenaarde zuiverheid

✓ Hands-free water tappen

Waterkoeler fles kopen

Een fles voor uw waterkoeler kopen? Dan bent u aan het juiste adres! Wij verkopen namelijk de goedkoopste waterkoeler fles in Nederland. Daarnaast zijn onze waterflessen van O-water 18 liter en van natuurlijk gezuiverd mineraalwater.

logo-retina-600

O-water

Bij ons ruime assortiment waterkoelers werken wij samen met O-water. Dit is water dat goed is voor de gezondheid van de werknemers. Ook zijn de flessen 100% recyclebaar en hoeft u deze dus niet terug te brengen. U kunt deze flessen bij het plastic afval leggen.

De waterkoeler fles is natuurlijk onbruikbaar zonder een goede waterkoeler. Sinds kort hebben wij de eerste handsfree en coronaproof waterkoeler in Nederland. Zonder ook maar één keer de waterkoeler aan te raken wordt uw beker, mok of fles gevuld met vers mineraalwater.

Cooler Dicht Logo 6000

De Touchless Waterdispenser

Deze waterdispenser voor aansluiting op de waterleiding faciliteert koud, kamer en heet water. Met behulp van de touchless functie kunt u contactloos uw water schenken.

  • Aan te sluiten op de waterleiding
  • Mogelijkheid om koud, heet en op kamertemperatuur te tappen.
  • Contactloos water tappen
  • 2x per jaar filter vervangen

Heerlijk water

Het water kan koud, heet en op kamertemperatuur zijn. Zo kunt u altijd genieten van een watertje tussendoor of een heerlijke soep.

Deze waterkoeler zorgt er dus voor dat u touchless water kunt tappen. Dit betekent dus minder besmettingen. Al eerder vertelden wat u dat het water gezuiverd is, daarnaast is het 99,9999% bacterie en virusvrij.

Geniet dus van ongeëvenaarde zuiverheid en veiligheid op kantoor. Wij bieden u een uitgebreide selectie waterkoelers op onze website. Naast de handsfree waterkoelers ook handmatige waterkoelers. Werkt hetzelfde, net iets minder veilig en werk efficiënt.

Handsfree waterkoeler

Waterkoelers zijn tegenwoordig niet meer handmatig. Handmatige waterkoelers zorgen voor slechte werk efficiëntie en een minder hygiënische werkomstandigheden. Daarom bieden wij nu als enige in Nederland handsfree waterkoelers aan.

De beste waterkoelers

Waarom onze waterkoelers zo goed zijn

Handsfree waterkoeler zijn werk efficiënt

Werk efficiëntie betekend alles tegenwoordig. Hoe sneller des te beter de werk efficiëntie op kantoor. Op het moment dat een werknemer een 99,9999% bacterievrij en virusvrij water drinkt, is dit ook goed voor de algemene gezondheid. Hierdoor werkt een werknemer dus ook harder. Daarnaast is de bediening ideaal!

Bediening waterkoeler

De waterkoeler kunt u eenvoudig bedienen. Niet met de hand, maar handsfree. Zodra u uw hand boven het koelwater, kokend water of kamertemperatuur water sensor houdt, zal het water vanzelf in uw fles, kom of beker stromen. Dit is dus enorm hygiënisch!

Kosten besparend

De waterkoeler is naast zijn hygiëne en werk efficiëntie goedkoop in prijs en daarbij werken wij met O-water wat u minder werk kost om deze naar een groothandel te brengen. Dit scheelt enorm veel werk, en maakt u zich geen zorgen, deze fles wordt vervolgens weer gerecycled.

Bekijk ons aanbod

Op onze website kunt u ons aanbod aan waterkoelers en waterkoeler flessen vinden tegen voordelige tarieven. De waterkoelers en flessen worden na bestelling op uw deurmat afgeleverd. Gaat u ook genieten van onze handsfree waterkoelers?

TL-1