Watercooler

✓ Covid-veilig

✓ Ongeëvenaarde zuiverheid

✓ Hands-free water tappen

Water coolers

Krijg uw water cooler en schaf bij ons uw water coolers aan. Waterkoelercenter zijn water coolers beschikken over de nodige veiligheid en hygiënische aspecten, waardoor uw water coolers ten alle tijden naar behoren zullen functioneren. Waterkoelercenter richt zich op het bieden van kwalitatieve water coolers. Veel ondernemingen sluiten erg dure huur- of leasecontracten af voor het verkrijgen van hun water cooler. Hierdoor wordt het hebben van goede water coolers al snel een dure grap voor ondernemers, waardoor ze al snel overgaan op het aanschaffen van waterflessen. Ook dit is in vergelijking met het kopen van kwalitatieve water coolers erg prijzig vanwege het statiegeld dat je kwijt bent.

logo-retina-600

WaterKoelerCenter’s watercooler

Het hebben van gekoeld water hoeft geen dure uitgave te zijn. Wees slim en zet de aanschaf van uw water cooler om in een investering. De eenmalige aanschaf van een water cooler brengt namelijk veel voordelen met zich mee. Zo heb je in één keer een betrouwbaar product dat je voor langere tijd kunt gebruiken, zonder maandelijkse kosten. Wij hebben water cooler van alle soorten en maten. Of je nou koud of heet water wilt, onze water coolers zijn geschikt voor beide doeleinden. Hiernaast biedt waterkoelercenter ook contactloze water cooler aan. Lekker hygiënisch en coronaproof dus.

O-water voor je water cooler

Om goed gebruik te kunnen maken van je kwalitatieve water cooler van waterkoelercenter, is het belangrijk om ook de beschikking te hebben over kwalitatief water. O-water is natuurlijk mineraalwater wat boordevol mineralen zit. Hierdoor zullen je medewerkers ten alle tijden de beschikking hebben over verfrissend water uit de water cooler. Zo zullen ze minder snel grijpen naar frisdranken of koffie, maar vaker naar water. Water is wetenschappelijk gezien reinigend voor het lichaam, men krijgt er meer energie en focus door. Hierom is het erg belangrijk dat je medewerkers over een goede water cooler beschikken.

Cooler Dicht Logo 6000

De Touchless Waterdispenser

Deze waterdispenser voor aansluiting op de waterleiding faciliteert koud, kamer en heet water. Met behulp van de touchless functie kunt u contactloos uw water schenken.

  • Aan te sluiten op de waterleiding
  • Mogelijkheid om koud, heet en op kamertemperatuur te tappen.
  • Contactloos water tappen
  • 2x per jaar filter vervangen

18 liter waterfles

1 liter? Te weinig. 2 liter? Ook te weinig! Voor een kantoor omgeving moet je minimaal 18 liter per fles hebben, want te vaak lopen om de flessen te vervangen is simpelweg tijdverspilling. Wij helpen je de werkefficiëntie te verbeteren door grote, wegwerp flessen aan te bieden. Onze 18 liter waterfles is van het merk O-water. O-water is helder, natuurlijk en voornamelijk gezond water dat iedere dag gedronken wordt door veel bedrijven in Nederland. Het drinken van water draagt bij aan een gezonde levensstijl. Men verliest onbewust veel vocht, hierom is het van groot belang dat je, je waterreservoirs ten alle tijden bijvult. Dit draagt bij aan je werk ethiek en efficiëntie.

18 liter water fles

Bij ons heb je de mogelijkheid om een combi deal aan te schaffen, waarbij je maar liefst 5 18 liter waterflessen kan kopen voor 10.95 euro per fles! Met 1 water fles van 18 liter kun je 90 glazen vullen met verfrissend mineraalwater. Maak gebruik van een van onze waterkoelers om optimaal te kunnen genieten van je 18 liter water fles. Onze 18 liter waterfles komt ook met een handige draagverpakking. Hierdoor wordt het verwisselen van een waterfles op uw waterkoeler erg gemakkelijk. Draai de fles simpelweg bovenop de waterkoeler en klaar is kees!

De beste waterkoelers

Waarom onze waterkoelers zo goed zijn

Houd uw team ten alle tijden gehydreerd.

De mens bestaat gemiddeld voor 55% uit water, hierom is het ten alle tijden van groot belang om de hydratie goed op pijl te houden voor uzelf en uw team. Doordat u en/of uw collega’s ongetwijfeld iedere dag van heerlijke kopjes koffie genieten, is het belangrijk om de cafeïne inname te compenseren met een hele boel water. Cafeïne dehydreert het lichaam namelijk, waardoor men zich al snel lam en lui voelt. Dit heeft directe gevolgen op de effectiviteit en efficiëntie van de werkzaamheden van u en uw team.

Een goede waterkoeler moet over even goed water beschikken.

Om uw Waterkoelercenter waterkoeler ten alle tijden van kwalitatief water te voorzien, bieden wij O-Water aan. O-Water is natuurlijk bronwater dat gewonnen is uit Tsjechische bronnen die bomvol essentiële vitaminen en mineralen zitten, zodat u en uw collega’s gedurende de dag tot behoren gehydreerd blijven.

Technisch hoogstaande waterkoelers

Bij ons heeft u de keuze uit een selectief assortiment aan kwalitatieve waterkoelers die u en uw team veel hydratie zal opleveren. Zo kunt u bij ons terecht voor zowel klassieke waterkoelers als modernere contactloze waterkoelers.

Ook zijn onze waterkoelers voorzien van garantie en effectieve reinigingsmiddelen. Op deze manier kunt u op een duurzame, maar vooral hygiënische manier van uw waterkoeler en uiteraard mineraalwater genieten.

Een contactloze waterkoeler voor bij je 18 liter water fles

Om optimaal van je water te kunnen genieten, is het belangrijk om een waterkoeler te hebben die minstens even kwalitatief als je water is. Waterkoelercenter is de eerste leverancier van Nederland met contactloze waterkoelers! Onze contactloze waterkoeler is goed geschikt voor de huidige situatie binnen Nederland. Houd het corona virus ver weg van je onderneming en zorg ervoor dat hygiëne een topprioriteit blijft. Dit is te doen door je 18 liter waterflessen in een contactloze waterkoeler van waterkoelercenter te steken. Onze contactloze waterkoeler is van hoge kwaliteit en is beschikt daarnaast ook over een moderne, strakke look. Hierdoor dient het als een mooi preventiemiddel, maar ook als decoratie!

TL-1