18l waterfles

✓ Covid-veilig

✓ Ongeëvenaarde zuiverheid

✓ Hands-free water tappen

18l waterfles

Gebruik maken van bronwater op de werkvloer of thuis is beter voor het milieu dan water dat uit de supermarkt. Dit komt door het feit dat het water 2-maals getransporteerd wordt in PET flessen, terwijl dit in de supermarkt binnen een hogere frequentie gebeurt. Onze flessen kunnen weggegooid worden bij het plastic, zodat ze later gerecycled kunnen worden. Op deze manier kun je milieubewuste wijze genieten van je 18l waterfles van waterkoelercenter.

logo-retina-600

Hygiëne

Kwalitatief water moet een bepaalde hygiëne graad voldoen. Zo moet het water constant in de gaten worden gehouden, zodat u de beschikking krijgt over het beste van het beste. Het water dat in onze 18l waterfles zit wordt door de nieuwste zuiveringstechnologieën schoongehouden, waardoor iedere 18l waterfles die u bij ons koopt een hoge hygiëne graad heeft. Daarnaast is iedere O-water 18l waterfles wegwerp baar. Zo worden de materialen na gebruik constant gerecycled, maar heeft u bovendien ook bij iedere fles vervanging de beschikking over een schone fles.

Cooler Dicht Logo 6000

De Touchless Waterdispenser

Deze waterdispenser voor aansluiting op de waterleiding faciliteert koud, kamer en heet water. Met behulp van de touchless functie kunt u contactloos uw water schenken.

  • Aan te sluiten op de waterleiding
  • Mogelijkheid om koud, heet en op kamertemperatuur te tappen.
  • Contactloos water tappen
  • 2x per jaar filter vervangen

Wegwerp waterflessen

Veel bedrijven sluiten peperdure contracten aan bij waterleveranciers voor herbruikbare flessen. Binnen zo’n contract kunt u voor een vast, hoog bedrag per maand een waterkoeler en de nodige flessen van de leverancier ‘huren’. Naast het feit dat deze contracten zoals al beschreven erg duur zijn, leveren ze u ook een boel werk op. Het opslaan en teruggeven van de lege flessen neemt veel tijd in bezit wat veel beter besteed kan worden aan zaken die er echt aan toe doen. Hierom is het handig om wegwerp waterflessen aan te schaffen voor uw kantoor. Het aanschaffen van wegwerp waterflessen werkt niet alleen super efficiënt voor uw bedrijf, maar ook voor het milieu. Onze wegwerp waterflessen kunt u bij het oud plastic inleveren, zodat de flessen weer gerecycled kunnen worden. Op deze manier blijft het materiaal van de fles constant binnen de omloop, waardoor het milieu u ook erg dankbaar zal zijn.

O-water wegwerp waterflessen

Bij waterkoelercenter staan 2 punten centraal. 1, het aanleveren van kwalitatieve waterkoelers en 2, het aanleveren van even kwalitatief water. Bij ons heeft u de mogelijkheid om voor O-water te gaan. O-water is mineraalrijk water dat uit Tsjechische, natuurlijke bronnen afkomstig is. Onze moderne zuiveringstechnologieën waarborgen de kwaliteit van het water, waardoor alle wegwerp waterflessen die u bij ons aanschaft tot dezelfde verfrissing zorgen.

De beste waterkoelers

Waarom onze waterkoelers zo goed zijn

Handsfree waterkoeler voor bij de wegwerp waterflessen

Het hebben van wegwerp waterflessen is erg hygiëne bewust. Doordat de fles niet herbruikbaar is, maar na ieder gebruik gerecycled wordt, kan een hoge hygiëne graad gewaarborgd worden. Ook onze handsfree waterkoelers brengen een hoge hygiëne graad met zich mee. Doordat de waterkoeler knoploos is, kan men doormiddel van zijn of haar hand erboven te houden de waterkoeler activeren.

Wees bacteriën en dergelijke voor en zorg ervoor dat uw bedrijf de hygiëne ten alle tijden op het hoogste vaandel houdt.

Waterkoeler flessen

Verfrissing is belangrijk. Uzelf van hoog kwaliteit water garanderen is even belangrijk als het eten van gezond eten of bewegen. Bij waterkoelercenter kunt u terecht voor waterkoelers van alle soorten en maten, al onze waterkoelers hebben een hybride werking, waardoor u gemakkelijk heet en koud water kunt tappen via de 2-functie tap. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor waterkoelers met een kinderslot. Of neem een kijkje naar onze contactvrije waterkoeler, deze corona proef waterkoeler beschikt over een sensor die je hand moties bijhouden en uiteraard u de mogelijkheid geven om water te kunnen tappen.

Milieubewuste waterflessen

Onze waterkoeler flessen zijn gevuld met water uit natuurlijke bronnen die bomvol met mineralen zit. Het lichaam vergt ten alle tijden een gezonde dosis aan mineralen, zodat u goed kunt functioneren.

Veel bedrijven gaan veel te dure contracten aan met vaste waterleveranciers die herbruikbare flessen leveren aan hun klanten. Echter is deze optie niet alleen erg duur, maar ook slecht voor het milieu. Het gebruiken van wegwerpflessen is een veel milieubewustere keuze, aangezien de flessen bij het weggooien gerecycled worden. Dit waarborgt bovendien ook de hygiëne van de flessen, want de flessen enkel herbruiken verwijdert geen bacteriën uit het plastic.

Een 18l waterfles boordevol mineralen

Onze 18l waterfles is niet gevuld met zomaar wat water. Nee, bij ons kunt u terecht voor O-water. Water dat in Tsjechië gewonnen is uit natuurlijke bronnen die bekend staan om hun hoge mineraalgehaltes. Hierdoor zit iedere 18l waterfles die u bij ons aanschaft vol met alle benodigde mineralen die u en uw team verfrissen.

TL-1