Bent u op zoek naar een waterkoeler voor thuis of op kantoor? Dan bent u bij WaterKoelerCenter.nl aan het juiste adres. WaterKoelerCenter levert kwalitatieve waterkoelers voor de voordeligste prijs van Nederland, zonder gebruikscontracten.

Welke waterkoeler verkoopt WaterKoelerCenter.nl?

WaterKoelerCenter.nl verkoopt de Rila waterkoeler. Dit is een multifunctionele waterkoeler, welke water tot 8 graden Celcius koelt en tegelijkertijd ook water verwarmt tot 94 graden Celcius. Daarnaast is deze luxe waterkoeler uitgerust met een koelkast van 45 liter. Zo heeft u naast warm & koud water, dus ook altijd overige gekoelde dranken tot uw beschikking. De waterkoeler werkt door middel van compressorkoeling, dit is energiezuinig en zorgt voor constante koeling. Op de Rila waterkoelers passen flessen O-Bronwater 18,9L. Alle waterflessen zitten in een handige draagverpakking, zodat het verwisselen van een waterfles een fluitje van een cent is. Ook voor de opslag heeft dit een voordeel, de flessen zijn gemakkelijker te stapelen.

DUURZAAM EN ROBUuST

Alle Rila waterkoelers zijn vervaardigd van duurzame componenten, en staan garant voor optimaal gebruiksgemak. De waterkoeler zijn gemakkelijk te installeren en eenvoudig te reinigen.

Waterkoelers zonder offertes of contracten

WaterKoelerCenter.nl levert waterkoelers en waterflessen zonder contracten en zonder onnodige offertesystemen. U zit dus nergens aan vast en u wordt niet lastig gevallen met vervelende offertes. Via onze webshop kunt u direct online onze producten bekijken, bestellen en betalen. Bestelt u voor 13:00 uur, dan heeft u uw waterkoeler al de volgende dag in huis!

De voordeligste waterkoeler deal van Nederland

Door inkoopvoordeel garandeert WaterKoelerCenter.nl u de laagste prijs van Nederland. Zo bestelt u onze packagedeal al voor €349 (ex. BTW). In deze packagedeal zit de Rila Waterkoeler, 5 flessen O-water (totaal bijna 95 liter!) en een setje reinigingstabletten om uw waterkoeler in optimale conditie te houden.

Bekijk onze producten: