Verzenden

Voor 13.00 uur besteld en betaald? Dezelfde dag verzonden, mits op voorraad! (alleen op werkdagen)

Verzendkosten buitenland:
Voor verzending naar het buitenland gelden afwijkende tarieven. Het uiteindelijke tarief wordt per email aan u kenbaar gemaakt. Verzendkosten voor Belgie en Duitsland bedragen €9,99 ongeacht het orderbedrag.

Bestelling afhalen:
Het is mogelijk uw bestelling zelf af te halen in Goor. Afhalen is in principe op elke werkdag mogelijk. Zodra uw bestelling voor u klaarstaat nemen wij contact met u op voor een afspraak. U kunt natuurlijk ons ook een email sturen om een afspraak te maken.

Levertijden:
Bestelling geplaatst voor 15.00 uur, worden diezelfde dag verzonden. Normaliter ontvangt u deze dan de volgende werkdag. Wij streven ernaar om, na ontvangst van uw betaling, uw bestelling binnen 2 werkdagen bij u te laten bezorgen. Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 4 werkdagen geleverd. U ontvangt automatisch een bevestiging op het moment dat uw pakket voor verzending klaar staat. In deze bevestiging ontvangt u ook de zgn. track&trace informatie. Op deze wijze kunt u altijd zelf zien waar uw bestelling zich bevindt.

Niet thuis bij bezorging.
Indien de vervoerder het pakket bij u aanbiedt en u bent op dat moment niet thuis, dan kan de bezorger proberen het pakket bij de buren af te geven.TNT zal een tweede keer kunnen aanbieden. Bent u ook op dat moment niet thuis, dan kunt u het pakket afhalen bij het vermelde postkantoor bij u in de buurt.

Verzendschema
Als wij uw bestelling en betaling voor 13.00 uur binnen, dan verzenden wij deze nog dezelfde dag. Betaalt u dus met iDEAL of PayPal, dan heeft u uw bestelling snel in huis.
Uiteraard zijn wij bij verzending afhankelijk van de pakketdienst.

Veilig uw waterkoelers en water kopen en bestellen en snel ontvangen.

Annuleren & Retourneren bij waterkoelercenter.nl

Annuleren

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos.
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren.
Indien waterkoelercenter.nl reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten.
De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert).

Retouradres:

Waterkoelercenter.nl
Iependijk 5
7471 BE Goor